e
sv
1945 AİR FORCE APK İNDİR (SINIRSIZ PARA VE ENERJİ)

1945 Air Force APK İndir

Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

2231 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 5
  • 1 rating
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Dil Seçenekleri Türkçe, İngilizce
  • ÜreticiONESOFT
  • İşletim Sistemi Android, İOS

1945 Air Force APK İndir!!

1945 Air Force APK İndir! İnsanlar ne zamandan beri abartılı anlamsız oyun konseptlerinin peşinden koştular? Ve iş karmaşıklığın zirvesine geldiğinde her şeyin en temel şeylere geri döneceği doğru mu? Her şeyden önce oyun oynamak karmaşıklığı yaşamak değil, rahatlatıcı anlar yaşamaktır. Hala basit mucizelere inanıyorsanız, inancınıza bir katkı olarak 1945 Air Force hileli oynayın.



1945 Air Force Genel Bakış:

1945 Air Force, yayıncı OneSoft’tan süper bir uçak atış oyunudur. Uçak atış oyunları her zaman ilgi çekici konulardan biri olmuştur ve hem PC’de hem de oyun konsollarında ve son zamanlarda cep telefonlarında ve tabletlerde istismar edilmiştir. Birçok geliştirici, çekim aşamalarını sofistike ve karmaşık bir oyuna dönüştürdü. Bu oyunda harika hikayeler, ilerlemeler, savaşlar, gruplar, büyük kapasite gereksinimleri ve 3D sanal simülasyonlar var. Ama aynı zamanda doğaya sadık kalan geliştiriciler de var. Onlara göre, bir atış oyunu, oyuncunun önce uçağı vurmasına izin vermelidir. Ve başka bir şey bir yan odakta olacak.



OneSoftt, bize bu heyecan verici ünvan olan 1945 Air Force’u getirirken, bir uçak atış oyununun doğasına odaklanan birkaç geliştiricinin saflarına resmen katıldı. Bu basit ama bağımlılık yapan 2D uçak atış oyunu ile rahatça oynamak için sadece orta hafızalı ortalama bir telefona ihtiyacınız var.

Elbette 1945 Hava Kuvvetleri, hava teknolojisi gelişmelerinin coşkulu desteğiyle hava muharebelerinin ateşlendiği II. Dünya Savaşı bağlamında geçiyor. Hava savaşlarına katılmak için birçok modern uçak türünü kullanan yetenekli bir pilot olacaksınız. Arka plan, insanlığın karmaşık bir tarihi dönemi olmasına ve uçakların vurulması konusu da oldukça korkunç olmasına rağmen, 1945 Hava Kuvvetleri önce çekirdeği alır. Yani oyun olay örgüsüne fazla odaklanmıyor ve hatta pek çok göreve ayırmıyor. Oyun boyunca göreviniz çok basit: tüm birlikleri ve onların güçlü hava kuvvetlerini yok edin. Yol boyunca altınları toplamayı ve engelleri aşmayı unutmayın.

1945 Air Force Nasıl Oynanır:

Oyun, kontrol ve manipülasyon açısından oldukça basittir. Ancak birçok seviyede iyi performansı kazanmak ve sürdürmek oldukça streslidir. Bir savaş uçağını tek başına uçurursun ve onlara saldırmak için doğrudan düşman hava sahasına girersin. İlginç bir şekilde, tüm uçaklar otomatik olarak ateş edebilir. İyi yapmak için %100 odaklanmanız gereken tek işlem, savaş uçağınızı sürekli hareket ettirmek için parmağınızı kullanmaktır. Yağmur gibi yoğun ve kaygan tüm düşman mermilerinden kaçınmaya çalışalım ve havadaki tüm hedefleri yok edelim.



Oyunun kuralları çok basit olduğu için, oyunu deneyimleme hissi hem heyecan verici hem de yavaştır. Bu yüzden biraz haksızlığa uğramanız gerekiyor. Yani yapacak çok karmaşık operasyonlarınız olmadığı için düşmanları öldürmek oldukça zor. Bazen çok yumuşakken onlardan birini öldürmek için çok fazla atış yapmak gerekir. Sadece tek bir kurşunla vurularak ölebilirsin. Savaşırken, yol boyunca bir yerde duran rastgele yükseltme ögelerini görmezden gelmeyin. Uçağı ustaca, doğru zamanda ve doğru yönde hareket ettirmeye çalışın. Hem görevi tamamlamanıza hem de altınları ve çekici eşyaları toplamanıza yardımcı olacaktır. Bu para, bir sonraki savaşı daha iyi hale getirmek için parçaları yükseltmek, uçağı yükseltmek için kullanılır.

Çoğu zaman, bu oyunu sadece uçağı ve Patronları görmek için oynuyorum.

1945 Hava Kuvvetleri, ABD, İngiltere, Sovyetler Birliği, Almanya ve Japonya’dan yüzlerce farklı savaş uçağı modeline sahipti. Hepsi sonsuz mühimmatlı hazır silahlarla donanmış. İnsanlık tarihinin en iyi savaş uçaklarını uçuracaksınız: klasik avcı uçakları, hafif uçaklar, ağır bombardıman uçakları, modern askeri uçaklar… ve Grumman F6F Hellcat, Lockheed P-38 Lightning, Su-5, P-51, P- gibi saygın uçan savaş gemileri. 36 Şahin, Schwalbe “Kırlangıç”, Mitsubishi A6M Sıfır, B-17 Uçan Kale. Her uçak, oyuncunun estetiğine uyacak şekilde kapsamlı bir şekilde özelleştirilir veya yükseltilir.



1945 Hava Kuvvetlerinin diğer benzersiz özelliklerinden biri de uçakları BİRLEŞTİRME yeteneğidir. Eşsiz süper savaşçılar yaratmak için birkaç orta menzilli uçağı birleştirebilirsiniz. Bu süper savaşçıların büyük boy, yıkıcı silahları var. Ve her ortaya çıktıklarında, tüm savaş alanını alt üst ederler. Onların ortaya çıkmasını ve yoğun bir şekilde dövüşmelerini izlemek çok özel ve heyecan verici hissettiriyor.

Oyun, 30 farklı savaş alanı ile 350’ye kadar seviyeye sahiptir ve geliştirici tarafından sürekli olarak güncellenir. İkincisi, elbette, birincisinden daha zordur. Ancak hepsinin ortak bir noktası var: Savaşın sonunda bir Patron ortaya çıkacak. Bu patronlar çok sert, uzun ömürlü ve korkunç görünüşleri, süper modern silahları, yıkıcı güçleri ve garip bir şekilde hızlı hareketleri var. Kesinlikle, kabul edebileceğiniz bir şey değiller.

Bu oyun çeşitli oyun modları sunar. Yalnız oynarken modların keyfini çıkarabilirsiniz: Bombacı, Patronu Yen, Savunma, Gizlilik ve Saldırı. Birçok kişi, güçlü düşmanları yok etmek için büyük Bölümlerle takım oluşturmak için Klana katılabilir. Veya ordunuzu oluşturmak, savaşmak ve dünya sıralamasında adınızı yükseltmek için arkadaşlarınızla takım kurduğunuz PvP çevrimiçi nişancı modunda oynayabilirsiniz.

Bu oyunu çevrimdışı olarak da oynayabilirsiniz. Savaşmak için bu oyunu cihazınıza indirmeniz yeterli.

Grafikler ve Ses:

Söylendiği gibi, 1945 Hava Kuvvetleri görünüşe çok fazla odaklanmıyor, oyunculara en iyi deneyimi nasıl vereceklerine odaklanıyor. Oyun 2D piksel grafiklere sahiptir. Ama bunların kırık karanlık noktalar veya milyonlarca minik kareden oluşan minik karakterler olduğunu düşünmeyin. 1945 Hava Kuvvetleri güncellendi ve birçok görüntüleme teknolojisi geliştirmesini dahil etti, böylece 2D pikseller artık çok gerçekçi ve ayrıntılı görünüyor. Retro ama yine de göz alıcı.

Ses de iyi yatırılmış. Savaşlar gürlüyor, bombaların sesi ve uluyan uçakların sesiyle dolu. İlk savaştan itibaren heyecanı hissedebilirsiniz. Bu oyunu harici hoparlörlerle oynamak en iyisidir.

1945 Air Force  MOD APK Sürümü!

MOD Özellikleri:

  • SINIRSIZ PARA
  • SINIRSIZ ENERJİ barındırır.

Önemli!

Oyunu açmadan önce interneti devre dışı bırakmalısınız, aksi takdirde yasaklanabilirsiniz.

Android için 1945 Air Force APK İndir!

Savaşın yüzü her saat değişiyor. Her görevi fethetmek ve tarih inşa etmek için çelikten kanatlarınızı açın. Süper güzel oyun her saniyesinin tadını çıkarmaya değer.

  • Editörün Olumlu İzlenimleri
  • +1945 Air Force: Uçak Oyunları APK İNDİR
  • +SINIRSIZ PARA
  • +SINIRSIZ ENERJİ
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478