e
sv
Soccer Super Star APK

Soccer Super Star APK İndir

Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

1199 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 5
  • 1 rating
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Dil Seçenekleri Türkçe İngilizce
  • ÜreticiSIMFACE LIMITED
  • İşletim Sistemi Android, iOS

Soccer Super Star APK İndir!!

Soccer Super Star APK İndir! Bu oyun oyunculara oldukça yeni bir oyun deneyimi sunan bir futbol oyunudur. Bu makalemizde bu oyunun harika geçişlerini sizler için derledik. Şimdi oyuna göz atalım:



Soccer Super Star Nedir!

Futbol, ​​oyunda yapması hem kolay hem de zor olan bir konudur. Kolay çünkü herkes bir futbol oyununu hemen anlayabilir ve oynayabilir, sadece bir oyun farkı çok sayıda kullanıcıyı çekmek için yeterlidir. Bunun gibi çok fazla oyun olduğu için zor, benzersiz bir çekim yapmak oldukça zor.

Aynı konu içinde birçok yaklaşım vardır: futbol oyunları, futbol menajerlik oyunları, futbol antrenörlük oyunları veya futbol ve yarış oyunlarının bir kombinasyonu. Sadece geleneksel futbol oyunları segmentinde oynanış ve grafikler açısından birçok farklı gruba ayrılmaktadır.

Soccer Super Star Nasıl Oynanır!

Günümüzde, mobil platformdaki tüm modern futbol oyunlarına kıyasla canlı 3D ve oynamanın en kolay yolu ile birleştirilmiş 2D grafiklere sahip basit bir futbol oyunu arıyorsanız Soccer Super Star en iyi seçiminiz olacaktır.



Soccer Super Star, çok fazla zorlu antrenmanda antrenman yapmak zorunda kalmadan en hızlı şekilde nasıl futbol oynanacağı ve herkesin mobilde sadece dokunup sürükleyerek nasıl kolayca oynayabileceği fikrinden doğdu. Üretici, futbolla ilgili gerçek bir arcade oyunu getirdi. Soccer Super Star’ın oynanışı son derece basittir. Geçecek her top ile, topun bulunduğu yerde görünen oka dokunmanız ve oku yeni konuma sürüklemeniz yeterlidir. Çok basit! Top, hedeflemeden veya başka karmaşık manipülasyonlar yapmadan otomatik olarak o konuma uçacaktır.

Normal bir pas, kaleye şut veya serbest vuruş olsun, hepsi aynı prensip ve işleyişle yapılır.

Kulağa basit geliyor değil mi? Ama sadece 1. veya 2. seviye için geçerlidir.

Soccer Super Star Seviyeler!

Sonraki seviyelerde, futbol sahasındaki diğer güçlerin “yükselişine” tanık olacaksınız: rakibin oyuncuları daha elit, kaleci daha akıllı ve taktiğinizi yıldırım hızında yakalayabilir. Ceza bile almak artık kolay değil. Rakibin savunması çok güçlü ve golü bulduğunuzu düşündüğünüzde bile her an topu kapabilir.



Ayrıca, rakibin kadrosu son derece sistemli ve stratejik olacaktır. Artık sadece bir grup genç ve saf oyuncu değiller. Pozisyonları bölmek, kadroyu dağıtmak, doğru hücum ve defans yapmak, sizin takımınız ne yapıyor, karşı taraf da aynısını yapıyor, daha da akıcı.

Bu noktada, sadece bir top pas çok daha zor hale geldi. Artık ne doğrudan birine pas verebiliyorsunuz ne de rakibi tek başınıza vurabiliyorsunuz. Savunmayı ve hücumu bölmeniz, her yerde topu alıp pas vermeniz gerekiyor. Top paslarının da eskisinden daha karmaşık olması gerekiyor. Benzer oyun ve Mod versiyon için buraya tıkla!

Bir sonraki seviyede, topu kaleye sokmak için tüm yönleri dikkatlice düşünmeniz gerekir. Rakibin kalecisi artık topu yakalamak için eğilebilir, yuvarlanabilir ve her türlü sürünebilir. Üst aşamalar dahil ancak profesyonel oyun teknikleri ile üstesinden gelebilirsiniz.

Ancak, oynamak kolay değil. Yükseltilmeli ve hayatta kalmak için kendinize bu özel teknikleri bulmalısınız. Soccer Super Star’da yükseltme modu oldukça düzenli ve basittir: Yeterince puan biriktirirseniz, görünüm, şekil, ekipman ve beceriler açısından hepsini otomatik olarak yükseltirsiniz. Yükseltmeyi seçebilirsiniz, ancak çok fazla değil, çoğu otomatiktir. Neyse ki, bu yükseltme setleri mükemmel bir şekilde eşleşiyor ve her sahnenin zorluğuna karşılık geliyor. Bu nedenle, konsantrasyon ile oynarsanız, ödüllendirileceğinizden emin olabilirsiniz. Oyunun MOD sürümünü sitemizden, orjinal sürümü için Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz.

Soccer Super Stars Kişileştirme Nasıl Yapılır!

Aşamalı faktör, oyuncuların kendilerinin ve çevresindeki takım arkadaşlarının ve rakiplerinin hepsinin geliştiğini gösteriyor. Yükseltme alırsanız, herkes de yükseltiliyor. Ve sonuç olarak, sahadaki maçlar iki takım arasında son derece dengeli bir şekilde gerçekleşiyor. Oyunun zorluk seviyesi sahneler aracılığıyla kademeli olarak artırılıyor, bu da üreticiye son derece “teşekkür ederim”. Hatta diğer oyunlarda bazen ben 1. seviyedeyken rakiplerim 2. seviyeye, 3. seviyeye veya tam tersi seviyeye geldi ve bu da beni çok ketledi.



Soccer Super Star’daki kişiselleştirme öğesi, her zaman tek oyunculu karakterinize odaklanmanız ve çevrenize dikkat etmenize gerek olmamasıdır. Her şey ilerlemekle ilgili olduğundan, elinizden gelenin en iyisini yapın ve işler otomatik olarak tırmanacaktır. Oyunda yatay ve dikey olarak serbestçe sallanabilmekte. Her türlü pasla denemeler yapılmakta. Ayrıca sadece kafanızda hayal edebileceğiniz en öngörülemeyen doruk top driplingini gerçekleştirebiliyorsunuz. Sen profesyonel bir yıldız oyuncusun, her şey senin etrafında dönüyor, bu yüzden elinden gelenin en iyisini yapmakta özgürsün.

Soccer Super Star: Grafikler ve Ses!

Soccer Super Star’ın grafikleri, 3D ve 2D’nin uyumlu bir birleşimidir. Her maçtan önce geçişler veya introlar için 3D perspektifi ve sahada olan her şey için yukarıdan aşağıya bir perspektifle 2D perspektifini kullanıyorlar. Bu “lezzetli” kombinasyon, oyunun kendi çekiciliğine ve çeşitliliğine sahip olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda, yaştan bağımsız olarak oyuncular için en odaklı ve eksiksiz deneyimi sağlamaya devam ediyor.

Ses, bence, günümüzün diğer futbol oyunlarına benziyor. Hem sahadaki canlılığı hem de “kanı” tezahüratlarla gösteriyor. Ayaklar topa dokunduğunda çıkan ses çok seksi ve oyuncuların sesleri çok “sıcak”. Dürüst olmak gerekirse, ses bu oyunun “çok iyi bir baharatı”.

  • Editörün Olumlu İzlenimleri
  • +Gerek oynaması gerekse de grafik ve ses olarak çok başarılı. Oyunun MOD versiyonu ile oynanması oldukça heyecanlı!
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478