e
sv
HİLELİ BİR PANELDE OYNAYIN!
Survival on Raft APK

Survival on Raft APK

Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

1177 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 5
  • 1 rating
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Dil Seçenekleri İngilizce, Türkçe
  • ÜreticiMegaplay Studios Free Games
  • İşletim Sistemi Android, İOS

Survival on Raft APK

Survival on Craft APK İndirin! Yayıncı Megaplay Studios Free Games’den bir hayatta kalma savaşı simülasyon oyunudur. Her şeyi kendiniz yapın, hem tek oyunculu modda hem de çok oyunculu modda kendi hayatınızı koruyun. Bu oyunu bu kadar farklı kılan da bu açıkçası!

Survival on Raft’a Genel Bakış!

Yem Olmaktan Kaçın:

Oyun, bir yolcu uçağında tanıdık bir sahne ile açılıyor. Her şey çok normal gözükse de, bilinmeyen bir önseziyle uçağın camını açıp dışarı baktınız. Korkunç bir gürültü ve kükreyen bir ateş eşliğinde bir siyah duman sütunu yükseldi. Kimsenin tepki verecek, hatta neler olduğunu anlayacak zamanı yoktu. Uyandın ve baş ağrısından başın döndü. Elinize o zamanlar oyunun verdiği en değerli eşya olan demir bir kanca tutuyordunuz. Etraftaki her şey kaotik ve sessizdi. Belki de uçaktaki herkes artık hayatta değildi. Muhtemelen. Ve gerçek şu ki, sadece sen ölümden kurtulduğun için şanslıydın ve uçsuz bucaksız denizin ortasında büyük bir tahta parçasının üzerinde yüzüyordun.

Bu durumda, korumanız gereken tek şey hayattır. Teknoloji, teknikler, mevcut öğeler, hepsi sadece uzak kavramlardır. İnsan uygarlığından tamamen koptunuz ve burada hayatta kalma mücadelesi verdiniz.

Yem Olmakla Yüzleşin:

Bakalım etrafta kırılgan yaşamlarınızı tehdit edecek bir şey var mı? Okyanus tuzlu sularla dolu, yiyecek ve içecek yok, sıcak güneş, aç köpekbalıkları, hastalık, fırtınalar, büyük dalgalar ve rüzgarlar… Bu zorlu duruma düşerek, aslında insanların en zayıf yaratıklar olduğunu anlayabilirsiniz. Kendi başımıza iyileştiremiyoruz ve doğa karşısında her zaman küçüğüz.

Ama bu oyunu oynadığımda, umutsuzluğa kapılmadan önce birden hayatın gerçeğinin de ‘en zor yere atılmış olsak da yaşamak her şeye sahip olmaktır’ olduğunu anladım. Burada, hayatınızın tehdit altında olduğunu fark ettiğiniz andan itibaren, bir anda umut gelene kadar sonuna kadar hayatta kalmak için her şeyi ellerinizle yapmak zorunda kalacaksınız.

Elinden Geleni Yapmalısın:

Neyse ki, biraz da zanaatkarlığınız var. İhtiyacınız olan şey zaman ve enerjidir. Elinizde bulunan büyük keskin demiri kullanarak üzerinde durduğunuz tahta salın etrafında yüzen mümkün olduğunca çok parçayı toplamaya başlıyorsunuz. Amaç, mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaktır. Ve bunu yapmak için, her gün savunmak, yiyecek bulmak, su bulmak, barınak inşa etmek ve potansiyel düşmanlara karşı silah yapmak için sürekli olarak birçok şey üretmeli ve inşa etmeliyiz.

Sudan yakalanan farklı şekillerdeki tahta parçaları, yağmur suyunu yakalamak ve tatlı su elde etmek için çiyi yakalamak için bir cihaz yapmanıza yardımcı olacaktır. İçki sorunu çözülmüş sayılır. Bazen uçağın enkazından düşen birkaç kutu yiyecek veya su da bulursunuz ve bu da birkaç gün hayatta kalmanıza yardımcı olur. Ancak uzun vadede başka besin kaynakları bulmalısınız. Böylece, dağınık ahşap ve metal parçalarından, yiyecek bulmak için balık tutmak için kullanılan sapanları ve kancaları yaratacaksınız. Odun ayrıca geceleri vücudu ısıtmak ve yemek pişirmek için ateş yakmak için kullanılır.

O kadar hünerlisiniz ki, taze meyve ve sebze bulup, odundan humus yapıp, salınızda küçük mahsuller yetiştirebilirsiniz. Bu aynı zamanda sağlık için iyi olan uzun vadeli gıda kaynaklarından biridir. Bu noktada yemek sorununun da iyi olduğu düşünülmektedir.

Ayrıca, yüzerken sürekli olarak elde edilen malzeme ve aletlerden ahşap salınızı genişletmeye, geceleri barınmak için küçük bir kulübe inşa etmeye ve kötü hava koşullarından kaçınmaya başlıyorsunuz. Enerjiniz bitmeden kara bulmayı umarak salınızın daha hızlı gitmesini sağlayan cihazlar yaratmaya başlarsınız. Bütün bunlar kendi ellerinizle yapılır.

Okyanusta hayatta kalmanın en büyük sırrı şudur: hiçbir eşyayı kaçırma, sadece toplayabildiğin kadar topla. Şimdi faydalı değilse, daha sonra faydalı olmakta.

Denge En Önemli Etken:

Ve her bir şey yaptığınızda, çok fazla enerji kaybedersiniz. Oyunun anahtarı sadece çok çalışmak değil, aynı zamanda hayatta kalma istatistiklerini Dengelemek ve korumaktır. Bu istatistikler Sağlık, Açlık ve Susuzluk içerir. Yukarıdaki üç faktörden biri düşerse, fren yapmadan düşüp çabuk yanmadığınız sürece, doğru enerji kaynağını ekleyerek hemen dengeyi yeniden sağlamak gerekmekte.

Survival on Craft Oyun Modu: 

Genellikle sadece tek oyunculu bir hayatta kalma modunun olduğu diğer denizde hayatta kalma oyunlarının aksine. Survival and Craft’ta tek veya çok oyunculu modda oynayabilirsiniz. Birçok arkadaşınızla oynarken birlikte kaynakları toplayabilmekte. Sallar inşa edebilir ve sonsuz ve tehlikeli okyanusta hayatta kalmanıza yardım edebilirsiniz. Bu deneyim de çok çekici, inan bana! Arkadaşımı birlikte oynamaya davet etmeye çalıştım, gerçekten tek başına hayatta kalmaya çalışmaktan daha sıcak ve misafirperverdi. Her zaman bu çok oyunculu modu seçmek oldukça güzel olmakta.

 

DAHA FAZLA SİMÜLASYON OYUNU İÇİN TIKLA!

Survival on Craft APK Orjinal Sürüm İçin Buraya tıklayın!

  • Editörün Olumlu İzlenimleri
  • +Survival on Raft MOD APK İndirin
  • +Hileli Kullanıcı Paneli
  • +Hızlı Seviye Atlama
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478