e
sv
Clash Mini

Nulls Clash Mini APK İndir

Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

3409 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 5
  • 1 rating
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • ÜreticiNulls Clash
  • İşletim Sistemi Android, İOS

Nulls Clash Mini APK İndir

Nulls Clash Mini APK İndirin! Bu oyun Clash oyununda ki gibi ünlü karakterler yer almakta. Nulls Clash Mini bir strateji oyunudur. Bu gerçek zamanlı otomatik savaş oyununda, onları kahramanın arkasında toplarken çok sayıda miniş toplayabilirsiniz. Burada, Archer Queen, Shield Maiden, Barbarian King ve çok daha fazlası gibi ordularınıza liderlik edecek mükemmel kahramanı seçebilirsiniz.

Nulls Clash Royale APK İndir ( PARA HİLELİ)

Nulls Clash Royale APK İndir ( PARA HİLELİ) Nulls Clash Royale APK İndir ( PARA HİLELİ)!  Hay Day ve Boom Beach gibi...

Clash evreninden kilidini açacak çok sayıda birlik yer almakta. Ayrıca  yeni karakterler de bulunmakta. Bir maçı kazanmanın pek çok yolu vardır, bu yüzden her şey stratejileriniz ve birlik yerleşiminizle ilgili. Burada, bire bir maç veya Rumble modunda diğerlerine karşı savaşabilirsiniz.

Eğlenceli Strateji Oyunu

Oynamak için en iyi oyunları arıyorsanız, bugün strateji oyunlarını düşünün. King of Battles, Battle of Polytopia, DomiNations, Iron Marines, Clash of Clans ve çok daha fazlası gibi şu anda keyif alabileceğiniz tonlarca strateji oyunu var.

Strateji türünü seviyorsanız, şüphesiz şimdiye kadar Brawl Stars, Clash Royale, Boom Beach, Clash Quest ve daha pek çok Supercell oyunu oynamışsınızdır. Şimdi, karışıma Clash Mini adı verilen başka bir eğlenceli oyun ekliyorlar! Bu oyun, birliklerinizin nasıl saldıracağını ve savunacağını doğrudan kontrol etmediğiniz Auto Chess’e benzer. Birliklerinizi tahtaya istediğiniz gibi yerleştirmeniz gerekiyor ve onlar otomatik olarak rakiplerle savaşacaklar.

Burada, ordunuzu savaşa götürmek için bir kahraman seçebilirsiniz: Okçu Kraliçe, Barbar Kral, Kalkan Kız ve çok daha fazlası. Ayrıca Sihirbaz, Barbar, Mega Şövalye, Okçu, Elektro Sihirbaz, Savaş Şifacısı ve çok daha fazlası gibi tonlarca birliğin kilidini açabilir ve yükseltebilirsiniz. Burada her savaş sadece 5 dakikadan kısa sürer, ancak yoğun sürmekte!

Clash Mini’nin Öne Çıkanları

Strateji aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız, Clash Mini tam size göre bir oyun olacağından eminim. Genel özelliklere bakacak olursak:

Strateji ve aksiyon oyunu!

 Bugün birçok heyecan verici strateji oyunu mevcuttur. Strateji oyunları, basit savaş çöp adam oyunlarından modern aksiyon oyunlarına kadar çok gelişti. Şimdi, ücretsiz oynayabileceğiniz bu oyunların birçoğunu bulabilirsiniz! Clash Mini gibi şimdi indirebileceğiniz çok sayıda heyecan verici strateji oyunu var! 

Bu oyunda, kahramanı ve minileri tahtaya istediğiniz gibi yerleştirmekle sorumlu olacaksınız. Ardından, zamanlayıcı başladığında siz kazanana veya kaybedene kadar otomatik olarak düşmanlarla savaşacaklar. Bu oyun, belirli zamanlarda ve yerlerde yerleştirmek için en iyi birlikleri özgürce seçebileceğiniz eğlenceli bir stratejinin keyfini çıkarmanızı sağlar. Kazanan, oyundaki en iyi stratejilere sahip olandır! Esasen, bu tıpkı Clash Royale gibidir, ancak otomatik bir versiyondur.

Kahraman ve Minilerin Kilidini Aç!

Clash evrenini seviyorsanız, burada birçok aynı karakterin yanı sıra yenilerini de alacaksınız! Kahramanlar ve Miniler olmak üzere karakterlerin buraya sığabileceği iki rol vardır. Kahramanlar orduya liderlik etmekten sorumludur, bu yüzden tahtanın merkezinde olacaklar. Ardından, miniler, düşmanlara otomatik olarak saldıracakları için istediğiniz yere yerleştirebileceğiniz birliklerinizdir. Bu oyunda savaş başladığında arkanıza yaslanıp izlemeniz gerekecek, ancak bir sonraki savaşta ayarlamalar yapabilirsiniz!

Hızlı ve Stratejik Savaşların Tadını Çıkar!

Clash Mini‘deki her savaş sadece 5 dakika içinde sürebilir. Daha sonra oyunu oynayarak bir saat içinde birçok maçın tadını çıkarabilirsiniz! En iyi yanı, kazanabilmeniz için stratejilerinizi özgürce ayarlayabilmenizdir.  Burada kazanan, üç galibiyet alabilen veya 3 maçtan 2’sini kazanabilen kişidir. Daha sonra bire bir oynamanın keyfini çıkarabilir veya diğer yedi oyuncuya karşı oynayabileceğiniz Rumble modunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Çevrimiçi Oyna ve Liderlik için Yüksel!

 Clash Mini, gerçek zamanlı olarak gerçek insanlara karşı oynayacağınız çevrimiçi bir oyundur. Daha fazla ödül için stratejiler oluşturmanın ve skor tablolarında yükselmenin keyfini çıkarın! Ayrıca dükkanda bolca kahraman ve asker satın alabilirsiniz.

Clash Mini MOD APK İndir!

Daha fazla strateji oyunu arıyorsanız, bugün Clash Mini’yi deneyin! Minyatür bir görünümle, her savaşı kazanmak için bu sevimli karakterleri tahtaya akıllıca yerleştirmeniz gerekecek. Başarılı olursanız, kahraman gruplarınızı güçlendirirken dünyanın her yerinden oyuncuları yenebileceksiniz.

Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478