e
sv
Farm Bay MOD APK İndirin!
Farm Bay APK İndirin

Farm Bay APK

Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

1217 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 5
  • 1 rating
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Dil Seçenekleri Türkçe, İngilizce
  • ÜreticiManalot Games
  • İşletim Sistemi Adroid, İOS

Farm Bay APK İndirin!

Oyuna Genel Bakış:

Birçok insan yaşlılıkta sakinliği tercih etmekte. Bu oyunda bir adada çiftlik yapın, hayvan yetiştirin ve hazineler keşfedin. Heyecanlanmak istiyorsan atış oyunu oyna, huzurlu olmak ve yavaş yavaş mutluluğun tadını çıkarmak istiyorsan çiftlik oyunu oyna derler. Bu aynı zamanda atış oyunları dışında bazen rüzgarı değiştirmek, serin, hafif bir çiftlik oyunu ile zihnimi rahatlatmak istememin nedeni de budur.

Çiftlik oyununda misyon yok, savaş alanı yok, kan yok, şiddet yok. Tıpkı çiftlikte dolaşmak ve günün sonuna kadar bunu ve bunu yapmak gibi. Kendinizi o rahat, ışık gibi atmosfere kaptırarak ve zaman öldürerek, kalbinizin çok huzurlu olduğunu hissedeceksiniz. Sadece hissi değiştirmekle kalmaz, aynı zamanda etrafındaki kaotik hayatın endişelerini de siler. Benim için en iyi çiftlik oyunlarından biri, süper harika Farm Bay. İncelemeyi izledikten hemen sonra oynamak için indirmek isteyebilirsiniz.

Oyunun arka planı:

Diğer birçok çiftlik oyunu gibi, Farm Bay’in açılışı oldukça huzurlu ve kahramanın kararı sizi normal dünyadan uzak bir yerde yeni bir hayata götürecek. Olivia ve Ben adlı iki arkadaşınızdan el yazısıyla yazılmış bir mektup aldınız. İkili, bir adada küçük bir çiftlik satın almak için az önce para bağışladıklarını ve arkadaşlarını kasabadan ayrılmaya ve oraya gitmeleri ve onlarla her şeyle ilgilenmeleri için davet ettiklerini söyledi. Sen de o zaman buradaki hayattan çok sıkılmıştın, karın ve çocukların yoktu. Yani, başını salladın ve evet dedin. Kamyon birkaç kutu eşya taşımak için geldi, sen de uzak adaya gittin. Gerçek bir çiftçinin yeni hayatı başladı.

Çiftçinin Görevleri:

En basit şeylerle başlayacaksınız: mevcut mahsulleri hasat edin. Ayrıca uygun hayvan ırklarını bulun ve büyütün ve para kazanmak için çevredeki bölgelerle ticaret yapmayı planlayın. Zamanla işe alışınca, mevcut tarım ürünleriniz üzerinde tarifler icat etmeye başlıyorsunuz, kâr amaçlı tarım ürünleri için başka potansiyel pazarlar buluyorsunuz ve meyve ağaçları ve bir dizi tarım ürünü eklemek gibi tarım ürünlerini çeşitlendirmeye çalışıyorsunuz. süt inekleri, karides, balık gibi daha çeşitli hayvanlarla yeni üreme modelleri gibi!

Farklı bir Farm oyunu olan; Rovercraft deneyimlemek için tıklayın!

Gerçek bir adalı olacak kadar uzun süre oynadığınızda, etrafta çok sayıda ilginç komşuluk ilişkisi olur. Her insan size farklı bir heyecan, farklı bir yaşam ve çalışma deneyimi getiriyor. Her şeyden önce, sizi bu yemyeşil adada daha birçok heyecan verici yolculuğa götürecek “ipucu” olacaklar. Birisi sizi, çiftliğinizin üretim tesislerini kullanmak ve geliştirmek için malzeme kaynaklarına götürecektir.

Diğerleri adanın etrafındaki ilginç gezilerde size eşlik eder. Bazı insanlar sizi genellikle balık tutmak, adalıların yarışmalarına katılmak gibi daha önce hiç yaşamadığınız ilginç aktivitelere iter. Doruk noktası muhtemelen komşu bir kardeşle bir hazine avı, bu huzurlu adada bir yere gömülü binlerce altın değerinde hazineler olacak.

Bu oyunda neler yapılıyor:

Elbette ilki hayvan yetiştirmek, dikmek, ticaret yapmak ve tarım ürünlerini değiş tokuş etmek. Ve ardından yemek pişirmek ve birkaç garip şey yapmak olacak. Ardından, kendi çiftliğinizi dekore etmek için birçok fırsatınız olacak, Olivia ve Ben’in oldukça yalnız topraklarını, her köşesi güzel olan ve çok para kazandıran zengin, yeşil bir çiftliğe dönüştüreceksiniz.

Ardından köyde bir dizi yarışmaya, büyüklü küçüklü etkinliklere katılacaksınız. Adayı keşfediyor, hazine arıyor ve tüm adayı en yaşanabilir kılmaktasınız. Ayrıca zengin ve yeşil bir yer haline getiriyorsunuz.

Adada hayat sadece yoğun ve renkli değil, aynı zamanda şiirseldir. Çünkü çevrenizdeki nazik komşular her zaman cana yakın, sizi coşkuyla karşılıyorlar. Size talimat verirler, oyunlar açarlar ve sizi yeşil toprakların çekici zevklerine çekerler. Her biriyle çokça konuşmaya çalışın, değerli bilgiler ve daha sonra keşfedecek çok şey elde edeceksiniz. Buradaki işlerin çoğu köydeki bu köylülerden geliyor.

Çiftçilik meşguliyetlere izin vermez:

Etrafta dolaşıyorsunuz ve bazı görevler yapıyorsunuz. Ancak bu geniş çiftliği yöneten bir çiftçinin sorumluluğunu unutmayın. Tarlalarınıza her zaman dikkat etmeniz gerekecek, hiçbir durumda pasif kalmamak için rezerv ürünler ile hasat/satış miktarı arasında denge kuruyorsunuz. Çiftliğinize sürekli özen göstererek ve köylüler ve diğer köylerle tarım ürünleri ticareti yaparak büyük kazançlar elde etmek için kaliteli bir çiftçi olmaya çalışın.

Ve komşularla dolaşırken, amacın mayınları bulmak, onları sömürmek ve değerli kaynakları toplamak olduğunu unutmayın. Ardından çiftliği dekore edin ve genişletin. Unutmayın, yatla seyahat etmek çok daha hızlı olacaktır. Ayrıca köylülerle eğlenceli küçük zorluklarla deneyiminizi yenilemek için adada düzenli etkinlikler gerçekleşir. Aynı zamanda değerli ödüller, bazen çiftçilik araçları, bazen yeni tohumlar veya yeni ticaret yöntemleri kazanma fırsatıdır. Bu mini oyunları kaçırmayın.

Android için Farm Bay APK İndirin!

Yeşil bir adada görkemli bir çiftlik inşa etmek için arkadaşlarınıza katılın. Bu oyunda çok parlak, güzel grafikler, eğlenceli müzik bulunmakta. Ayrıca birçok ilginç mahalle karakteri ve dinlenmek için birçok mini oyun bulunmakta.

Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478