e
sv

Mutiny: Pirate Survival RPG MOD APK

Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

1224 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 5
  • 1 rating
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
1 ratingX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 0% 0% 0% 100%
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Dil Seçenekleri TÜRKÇE, İNGİLİZCE dahil 12 dil seçeneği
  • ÜreticiHELIO LTD
  • İşletim Sistemi Android, İOS

Mutiny: Pirate Survival RPG MOD APK!!

Mutiny: Pirate Survival RPG MOD APK indir! Google Play’de yayınlanan yeni hayatta kalma, yapım ve aksiyon unsurlarına sahip bir mobil rol yapma oyunudur. Oyunda bir korsan kaptanı olacaksınız. Ancak bir isyandan sonra Karayipler’de yiyeceksiz ve silahsız bir adada uyanırsınız. Sadece birkaç sadık mürettebatınız var olmakta. Şimdi imparatorluğunuzu yeniden inşa edeceksiniz. Boş ellerden ve kalan birkaç sadık mürettebat üyesinden korsan imparatorluğunuzu sıfırdan yeniden inşa edin. Mürettebatınıza bir hayatta kalma hayatı için liderlik edeceksiniz. Onları zanaattan kalenizi savunmaya kadar değişen görevlere atayın. Ardından, daha büyük planları gerçekleştirebilmemiz için ekibi genişletin. Oyuncular, korsanların en parlak günlerinde Karayipler’deki bu adaları keşfedecekler. Vahşi hayvanları avlayabilir ve düşman korsanlarla savaşabilirsiniz. Arkadaş edin, Taino kabileleriyle ticaret yapın ve geçmişlerinin kadim sırlarını öğrenin.

Oyunda oyuncular, kaynakları yağmalamak için diğer oyuncunun PVP’si ile de savaşabilirler. İsyan: Korsan Hayatta Kalma RPG’sinde yapabileceğiniz 100’den fazla el yapımı tarif var. Oyun, savaşlarda kendinizi donatmak için basit bir gömlekten güçlü bir altıgene kadar ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Karayip korsanlarının en parlak döneminde korsan tarzınızı yaratın.

State of Survival İndir

State of Survival APK İndir!! State of Survival İndir! Zombilere karşı savaş veya hayatta kalanları kurtarma üzerine kurulu bir strateji oyunu sizlerle....

Oyuna Genel Bakış!

Mutiny: Pirate Survival RPG; hayatta kalma unsurlarına sahip rol yapma türüne aittir. Oyunda korsan kaptan olarak oynuyorsunuz. Ancak bir isyandan sonra, Karayipler’de yiyeceksiz, silahsız ve sadece birkaç sadık mürettebat üyesiyle bir adada uyanırsınız. Şimdi imparatorluğunuzu yeniden inşa edeceksiniz. Helios Games tarafından piyasaya sürülen oyuncular, ünlü bir korsan kaptanına dönüşecek. Ancak, bir denizci isyanı gerçekleştikten sonra, kaptan şimdi ıssız bir adanın ortasında yalnızdır. Yanlarında duran birkaç sadık mürettebat dışında yiyecek, silah ya da herhangi bir şey yoktu. Ancak ıssız bir adada hayatta kalma yolculuğu, efsanevi denizciler de dahil olmak üzere herkes için zorlu bir iştir. Bu nedenle, oyuncular etrafta gizlenen ölümcül tehlikeleri toplamak ve hayatta kalmak zorunda kalacaklar.

Kimse ölmek istemez! Yani oyuncular denizde geçen muhteşem yılları bulmak için adada bir kale inşa etmek ve yeni bir gemi oluşturmak zorunda kalmakta. Ancak, bu ıssız yerde sürpriz, efsanede büyük bir hazinenin gizlendiği yerdir. Oyuncular diğer güçlerle mücadele edebilir veya gözlerinin önünde ölüme maruz kalabilmekte.

PUBG En İyi Silahlar Hangileri

PUBG En İyi Silahlar Hangileri!! PUBG En İyi Silahlar Hangileri! Bu yazımızda sizlere PUBG en iyi silahları ve özelliklerini ele aldık. Hatırlayacak olursak...

Bu harika mobil oyun aynı zamanda oyunculara PVP çok oyunculu modu ve rol yapma türünde ekipman toplama ve sur inşa etme gibi son derece çekici özellikler hakkında önerilerde bulunuyor. Ve kesinlikle, oyunculara güzel 3D grafiklerle en üst düzeyde kalite deneyimi sunacak.

Issız bir adada mahsur kalmış bir kaptan olarak, silah veya alet yapmak için adada malzeme ve yiyecek bulmanız gerekiyor. Bilinmeyen her alanı keşfetmek için araçlar ve silahlar yapmak için çok çalışın. Yaşamak için güvenli bir yer bulun, kendinizi ve hayatınızı koruyun ve zorlu hayatta kalma zorluklarını yaşayın. Oyuncuların hayatta kalma ihtiyaçlarını karşılamak için yüzme, avlanma, zanaat yapma, dövüşme ve keşfetme gibi birçok şey yapmaları gerekir. Avcılık ve üretim özellikle önemlidir. Oyuncular savaş alanına girdiklerinde sağlıkları, enerjileri, toklukları ve diğer göstergeleri her zaman bu üç öğeye dikkat etmeli ve göstergelere göre makul bir şekilde uçmalıdır. Oyunda oyuncuların keşfetmesini gerektiren bir sihir var. Kaynak ararken, belirli olayları tetikler ve anında sihirli renklerle dolu bir sihirli usta olur.

Mutiny: Pirate Survival RPG APK İndir!

Oyun kitaplığında çeşitli oyun hızlandırma efektleri vardır. Burada çok sayıda oyun hızlandırma işlevi görebilirsiniz. Yerli ve yabancı cep telefonu oyun hızlandırmayı desteklemeye çalışın ve sorunsuz hızlandırma işlevlerinin keyfini çıkarın. Oyun, harika ve zengin verilerle ücretsiz bir hızlandırılmış değişim işlevi sunmakta. Hızlandırıcıda gerçek zamanlı bir işleve sahip olacaksınız. Mutiny: Pirate Survival RPG, harika bir hızlanma deneyimi ve yüksek kaliteli hızlanma efektleri sunar. Ücretsiz altın değişim hızlandırma süresi sayesinde, herkes farklı dönemlerde farklı hızlandırma etkilerine sahip. Ve ücretsiz altın paralar almakta. Ve yükseltmeyi hızlandırmak için bol aktivite var.

PUBG: Yeni Güncelleme

PUBG: Yeni Güncelleme Geliyor!! PUBG: Yeni Güncelleme !! Evet yanlış duymadınız PUBG güncelleniyor. Evrensel olarak tekli veya takım olarak en çok oynanan oyunlarından...

Mutiny İçin Değerlendirme!

Mutiny: Pirate Survival RPG, mürettebatın ihaneti nedeniyle adada hayatta kalmaya zorlanan bir oyundur. Neyse ki, bazı sadık ortaklarınızla birliktesiniz. Ancak performansınıza göre sizi satmaya her zaman hazırdırlar. Bu nedenle, onları mümkün olduğunca erken yönlendirmeniz gerekir. Bu ıssız adada bir kale inşa edebilir ve hayatta kalmak için yiyecek arayabilirsiniz. Böylece, yaşam için çok çalışan en bilge kaptanları olduğunuzu anlayacaklar. Ada derinleştikçe ve hava değiştikçe, oyuncular hayvanlardan kaçınırken rüzgar ve yağmurdan korunabilecek kendilerine ait bir ev inşa etmelidir. Ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız, son puanınız o kadar yüksek olur. Ve karmaşık başarıların üstesinden gelecek ve ek ödüller alacaksınız. İmparatorun bakış açısının kontrol yöntemi hızlı bir şekilde kullanılmakta. Ve hızlı üretim yöntemi, oyuncuların ihtiyaç duydukları şeyi yaratmalarını sağlar.

Ana kamp olmak için bir ada inşa edin, daha fazla malzeme toplamak için diğer birkaç adayı keşfedin ve daha lüks ve daha büyük bir konut inşa edin. Mutiny: Pirate Survival RPG, klasik bir aksiyon-macera RPG oyunudur. Oyun enfes oyun grafikleri ve büyüleyici bir arsa sunmakta. Silahlı, satın alınmış ve yükseltilmiş gemilere sahip olunmakta.

Cesur bir korsan olun, denizde tepeden tırnağa silahlı bir gemide ticaret yapın ve mürettebatınızı en iyi subaylarla toplayın. Deniz canavarı Leviathan gibi diğer korsanları ve efsanevi canavarları yenin ve bilinmeyen doğa ile savaşın. Top, havan, alev makinesi gibi muazzam bir silaha ve çok sayıda başka teçhizata ihtiyacınız olacak. Ancak zor ve ilginç çok seviyeli görevleri tamamlamak için yalnızca en yıkıcı okyanus hazinesini kazanacaksınız. Konsantrasyonu geliştirin, zeka egzersizi yapın ve her türlü garip macerayı ve farklılığı tamamlamak için zihinsel güç egzersizine yardımcı olun. Oyun, başlaması nispeten kolay olan basit işlemlere sahiptir.

Basit oyun stili ve mükemmel grafikler, tüm mücadeleyi daha heyecanlı hale getiriyor. Özellikle boş zamanlarınızda iki tane oynamak için uygundur. Rahatlatıcı ve neşeli oyun fon müziği ile oyuncular, nihai oyun deneyimini hissedebilir. Göreviniz hayatta kalmak, vahşi doğada seyahat etmek, kaleler inşa etmek ve mülkünüzü ve hayatınızı korumaktır. Bu tür hayatta kalma oyunlarını seven oyuncular bu deneyimi indirebilir. Oyunu ücretsiz bir şekilde ulaşmak için Google Play Store’i ziyaret edebilirsiniz.

  • Editörün Olumlu İzlenimleri
  • +Hayatta kalma oyunları arasında oldukça başarılı ve oynaması çok eğlenceli.
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478