e
sv
Minecraft 1.18 Güncellemesi

Minecraft: 1.18.0.02 MOD APK İndirin

Minecraft: 1.18.0.02 MOD APK İndir! EN SON SÜRÜM MOD APK İndirin. Sınırsız eşya ve ölümsüzlük!
Cngzerdn Tüm Yazılarını Gör

6776 Kez İndirildi

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Half
  • Custom Full
  • 3.5
  • 2 ratings
2 ratingsX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 50% 0% 0% 50%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Half
  • Custom Full
2 ratingsX
Çok Kötü! Kötü Fena Değil Güzel Çok Güzel!
0% 50% 0% 0% 50%
5
1
4
0
3
0
2
1
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Dil Seçenekleri İngilizce, Türkçe
  • ÜreticiMojang
  • İşletim Sistemi Android, İOS

Minecraft: 1.18.0.02 MOD APK İndir!!

Minecraft: 1.18.0.02 MOD APK İndir! Yeni bir deneysel anlık görüntü, Minecraft dünyalarını daha eksiksiz hissettiriyor. Yenilikler su altı vadiler ve kur bataklıklar mevcut!

Minecraft Güncellemeye Genel Bakış!

1.18 Mağaralar ve Uçurumlar Güncellemesi! İkinci Kısım’ın bu yıl Minecraft’a kapsamlı değişiklikler ve özellik eklemeleri getirmesi beklenmekte.
Mojang Studios, deneysel anlık görüntüler de dahil olmak üzere erken betalar ve anlık görüntüler aracılığıyla bu değişikliklerin çoğunu test etmekle meşgul.
Minecraft: 1.18 Mod Apk artık mevcut ve son anlık görüntüye göre dünya çapında bir ton özellik içeriyor.
Bu, su altı dağ geçitlerinin ve kuru bataklıklar yer alacak. Ayrıca”havyar” okyanus tabanlarının geri dönüşünü ve diğer birçok ince ayar ve güncellemeyi içermekte.
Minecraft Güncelleme ve Geçiş!

Bu oyun şu anki durumunda gerçekten mükemmel bir oyun. Ancak Mojang Studios’un küresel fenomenlerini sürekli olarak yeni güncellemeler ve eklemelerle geliştirmeye çalışmakta. Bunun için defne üzerinde durduğu hiç bilinmiyor. Minecraft’ın bir sonraki durağı! Minecraft’ın dünya nesli, biyomları, madenciliği ve çok daha fazlasında kapsamlı bir değişiklik listesi sunmakta! Bu Mağaralar ve Uçurumlar Güncellemesi İkinci Bölüm’dür. Güncelleme, ölçeğinde devasa olduğundan, gerçekleşmesi için Minecraft topluluğundan çok sayıda erken test ve geri bildirime ihtiyacı olacaktır. Minecraft: 1.18 artık mevcut ve Minecraft’ın eski PC sürümü için giderek artan deneysel anlık görüntüleri takip ediyor. Bu anlık görüntüleri test etmek için normal anlık görüntülerden çok daha fazla çalışma gerekir. Ayrıca kendi riskleri ile birlikte gelirler, ancak oyuncular Caves and Cliffs Güncellemesinin ikinci yarısıyla gelen ve sürekli değişen dünya nesline son derece erken bir bakış atabilirler. Bu anlık görüntü, birçok ek ince ayar ve değişiklikle birlikte önceki 1.18 Deneysel Anlık Görüntü 5’i takip ediyor.

Minecraft şimdiye kadar yapılmış en iyi oyunlardan biri olmakta. Bununla beraber Java Sürümü kesinlikle en iyi PC oyunlarından biri ünvanını kazanmıştır. Bu, herkes için bir şeyler içeren en iyi Minecraft oyuncakları ve hediyelerinin kapsamlı listesiyle daha da kanıtlanmıştır.

Minecraft: Java Edition 1.18 Şunları İçermeke:

Yeni dağ biyomlarının yerleşimi, dağ arazisine ve sıcaklığa daha iyi uymaları için değiştirildi. Koru ve karlı yamaçların dağ zirvelerinde oluşma olasılığı daha düşük olmakta. Soğuk iklimlerde koru ve karlı yamaçlar çok daha aşağıda başlama eğilimi gösterirken, ılıman ve sıcak iklimlerde daha yükseklerde başlama eğilimi gösterirler.
Bir ormanın ortasında küçük bir karlı tundra lekesi (kuş pisliği mikrobiyomları) gibi soğuk mikrobiyom riskini azaltmak için ince biyom yerleşimi.
Yine de olabilir, ama o kadar sık ​​​​değil Yemyeşil mağaraları daha küçük ve daha parçalı yapan son anlık görüntüden yanlışlıkla yapılan bir değişiklik düzeltmekte.
Şimdi tekrar anlık görüntü 4’teki kadar yaygın olmalılar.
Dev ağaç taygası ve dev ladin taygası artık biyom yerleştirme perspektifinden soğuk iklimler olarak sayılmıyor.
Minecraft APK İndirin (Ölümsüzlük ve daha fazlası) için tıklayın!
Dolayısıyla bu biyomların karlı biyomlarla karışma olasılığı daha düşüktür. Bu, genel dengeyi korumak için diğer biyomların küçük bir yeniden düzenlenmesine neden oldu.
Su kaynaklarının sayısını biraz azalttı. Akiferlerde dalış yaparken hava bulma şansını artırmak. Bunun için biraz arttırılmış su altı magması Cavier okyanus tabanları! Okyanusların / nehirlerin altındaki akiferlerin yeraltına bağlanma olasılığı daha yüksektir.
Bu, okyanus tabanlarında kesilmek yerine aslında bir yere açılan mağara açıklık bulma olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına gelmekte. Bunun bir sonucu, okyanusların altındaki mağaraların sular altında kalma olasılığının daha yüksek olmakta.
Bir yeraltı gölüne dalarsanız, su basmış mağaralardan birine girebilir ve bir okyanusun dibine düşebilirsiniz.

Sualtı vadileri geri döndü. Mağara oymacıları artık okyanus tabanlarında kum ve çakılları oyabiliyor. Bu nedenle su altı vadileri ve mağaraları artık bir çakıl veya kum tabakasının altında gizlenmeyecek.

MC 1.17’nin aksine, artık su altı vadileri için belirli bir oymacı kullanmıyoruz. Sadece normal gürültülü mağaralar ve oymacılar kullanıyoruz, okyanus tabanlarında. Yani su altı vadileri 1.17’dekiyle tam olarak aynı görünmeyecek. Ancak çok daha fazla doğal çeşitlilik elde ediyoruz.

Magma, tüm su basmış mağaralarda olduğu gibi, içlerinde hala üretmekte.

Atlar, Katırlar ve Eşekler artık altın havuç, altın elma ve büyülü altın elma tutan oyuncuları takip ediyor. Atınızı o derin nehri geçmenizi kolaylaştırır! Benzer şekilde, lamalar saman balyalarını takip eder. Bataklıklar artık kuru alanlarda oluşmakta.

Mantıklı görünen son anlık görüntüde yapamadılar! Ancak bazen çok küçük bir alanın çevredeki alandan daha kuru olacağı! Ve ayrıca bataklığın ortasındaki küçük çöl noktaları gibi mikrobiyom sorunlarına neden olacağı ortaya çıktı. Bataklıklar artık daha az parçalanma ve bunu takdir etmekte.

Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478