e
sv

Brawl Stars En İyi Brawlar!!

Brawl Stars
avatar

Cngzerdn

  • e 1

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Brawl Stars En İyi Brawlar!!

Brawl Stars En İyi Brawlar! Merhabalar siz bu yazımızda Brawl Stars En İyi Brawllar hakkında bilgilendirme olacaktır. Tabiki her oyuncunun kendine özgü On Brawl listesi olduğunu biliyoruz. Biz bunlara bağımsız karakteristik ve nadirliğine iyinin en iyisine göre sıralayacağız.İşte en iyi Brawl’lar:

Brawl Stars En İyi Brawlar!

  1. PAM
  2. LEON
  3. PENNY
  4. EL PRIMO
  5. ROSA
  6. BULL
  7. NITA
  8. JESSI
  9. BARLEY
  10. SPIKE

Kısaca En iyi Brawl’lara Bakacak Olursak:

PAM !!

Pam, çok çeşitli yeteneklere sahip orta menzilli bir nişancıdır. En iyi olmasının nedeni çok yönlü bir karakter olmasıdır. Süper’i kendisini ve takımını iyileştirmesidir. Sadece bu özelliği iyi onu bir numara yapmakta. Oynadığı en iyi modlar; Elmas Kapmaca, Hesaplaşma ve Kuşatma’dır. Aslına bakılacak olursak çoğu haritada mükemmeldir. Nadir olması Epik-3 olduğu için kilidini açmak zor değildir.

LEON!!

Leon’un ikinci sırada olmasının nedeni nadir görülen karakter türüne sahip olması, yani Efsanevi bir karakter. Leon’a ücretsiz sahip olmak oldukça zordur. Süper’i ;iyi saldırı gücü, çevik olması ve görünmezliği olmasıdır. Genel olarak harika bir kavgacı diyebiliriz . Oynadığı en iyi modlar; Elmas Kapmaca, Hesaplaşma ve Ödül Avı’dır.

PENNY!!

Penny, uzun menzile sahip bir dövüşçüdür. Hedefe ve arkasında duran herkese bozuk para atar ve ağır hasar verir. Süper’ i havan topudur. Bu havan topları düşmanı oldukça sinirlendirir. Oynadığı en iyi modlar; Ödül Avı, Kuşatma ve Büyük Oyun’dur.

EL PRIMO!!

El Prımo; yumruk atan bir savaşçıdır. Süper’i herkesin etkilendiği belirli bir alandaki hasar vermesidir. El Prımo oyundaki en iyi başlangıç karakteridir. Sağlık açısından oldukça iyidir. Oynadığı en iyi modlar; Boss Savaşçı, Savaş Topu, Robot İşgali ve Hesaplaşma’dır.

ROSA!!

Rossa; El Primo ile benzer yumruklara sahip yalnız daha geniş ve daha uzun menzile sahip. En iyi özelliği oyuncuların onu kolayca almasıdır. Süper’i; Uzun menzilli dövüşçülere ve kısa menzilli dövüşçülere iyi bir karakter. Oynadığı en iyi modlar; Savaş Topu, Büyük Oyun ve Elmas Kapmaca.

BULL!!

Bull aşırı hasar veren bir tüfeğe sahiptir. En iyi özelliği ; engel aşması ve düşmansan kaçarken düşmanı geri itmesidir. Yaygın bir tür olan BULL başlangıç karakteri arasında iyilerdendir. En iyi çalılar ve duvar kaplı haritalarda en iyi kavgacılara karşı koymaktadır. Oynadığı en iyi modlar; Soygun ve Hesaplaşma’dır.

NITA!!

Nıta’nın saldırısı bir gök gürültüsü olan şok dalgası olmasıdır . Süper’i; yanında savaşması için büyük bir ay çağırır. Nıta’yu ilk ona sokmasının özelliği; sağlık durumun iyi olması ve beraberindeki ay olmasıdır. Nıta ister savunmada kullan ister hücum yaptır, ikisinde de iyidir. Nıta on kupa topladıktan sonra açılır. Oynadığı en iyi modlar; Elmas Kapmaca ve Büyük Oyun’dur.

JESSIE!!

Jessıe; zıplayan enerji kürelerini fırlatan bir şok tüfeğe sahiptir. Süper’i menzilindeki düşmanlara otomatik olarak mermi yağdırmasıdır. Jessıe takım oyunlarında en iyi dövüşçüler arasında. Oynadığı en iyi modlar; Soygun, Kuşatma ve Boss Savaşı.

BARLEY!!

Barley’in saldırısı sıçrayarak hasar veren şişe fırlatmasıdır. Süper’i; şişelerini fırlatırken düşmana sıçrama etkisinde ağır hasar verir. Barley nadir bir karakter ve sağlığı düşüktür. Yalnız uzun bir menzile sahip. Saldırısı Dynamike’a benzer yani duvar üzerinden saldırı yapar. Oynadığı en iyi modlar; Soygun, Büyük Oyun ve Kuşatma.

SPIKE!!

Spıke efsane bir karakter ve saldırısı kaktüs bombaları fırlatmasıdır. Süper’i; yavaşlayan ve düşmana ağır hasar veren kaktüs dikeni tarlası fırlatır. Spıke’nin listemizin sonunda olmasının nedeni; nadir bir karakter ve yavaş hareket hızına sahip olmasıdır. Oynadığı en iyi modlar; Elmas Kapmaca, Hesaplaşma, Kuşatma ve Savaş Topu.

 

 

 

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Roblox’ta Oyun Kuracağınız 13 Oyun!!

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478