e
sv

Tennis Clash: Online League

avatar

Cngzerdn

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tennis Clash: Online League

Tennis Clash: Online League! Merhabalar bu yazımızda sizlere nu oyundan bahsedeceğiz. Öncelikle şunu söylemek gerekir ki Tennis Clash daha önce indirip oynadığınız oyunlardan en iyisi olma yarışında. Şimdi oyuna giriş yapıyoruz. Tennis Clash adı üzerine bir tenis oyunudur. Tennis Clash 3D animasyonlu bir tenis oyunudur. Birçok tenis oyununa göre en iyisi diyebiliriz.

Tennis Clash Ana Menü

Oyuna giriş yaptığınızda en sol üstte sizin profil resminiz duruyor. Ayrıca karakterinizin donanımları, kariyer bilgileriniz bölümü var.Onun altında ise bedava çanta bölümü var ve 4 saate bir hediye çanta alıyorsunuz. Çantadan para, jeton be karakter kartı çıkıyor. Sağ üstte mücadeleler var, her gün size üç tane mücadele görevi veriyor oyun. Bu görevleri yenine getirdikçe elit çanta kazanıyorsun. 1400 puana ulaşınca çanta açılır. Bunlardan başka günlük görevler vardır; yenilenmesi için ortalama iki saat beklemek gerekir. Ekranın solunda liginizi gösteren şablon vardır!

Tennis Clash Ligler!!

Tennis Clash’ta ligler; Acemi-Acemi1-Acemi2-Acemi3 ve Deneyimsiz1-Deneyimsiz2-Deneyimsiz3 sonrasında Mücadeleci1-Mücadeleci2 gibi devam eder. Ligler haftalık yenilenir; her ligde 100 kişi oluyor . Ligden düşmemek için ilk 80 kişi arasında olmanız gerekir.

 

Tennis Clash’a Para Yükleme!!

Menünün sağ üstünde süper indirim diye bir botun var; burdan oyuna kolayca yükleme yapabilirsiniz. Süper indirim; Kral Çanta, Elit Çanta ve Mücevher veriyor.

Tennis Clash Nasıl Oynanır!!

Ana sayfadayken önümüze çıkan sarı botun oyna çıkar yere tıkla ve oynamaya başla . Kazandığın her maç için  çanta ödülü alırsın. Kırmızı-Mavi ve Elit çantalar vardır.

Tannis Clash Çanta Açılma Süresi

Mavi Çanta: Üç saatte

Kırmızı Çanta: Sekiz saatte

Beyaz Çanta: On iki saatte

Siyah Çanta: On altı saatte açılır.

 

Tennis Clash Alt Menüde Neler Var!!

Bu menüde ise ilk menüde haberler, turnuvalar, oyun ile ilgili bilgiler yer almakta. Oyun ile ilgili gelişmeleri burdan öğrenebilirsiniz. İkinci menüde ise; mağaza var, buradan karakterinizi geliştirmek için kartlar satın alabilir ya da süper teklifler alabilirsiniz. Günlük bir çanta bedava al ve oynamaya başla.

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Nulls Brawl Alpha 35.168 Squeak ve Belle

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478